Yliopistokatu 40
FIN-90570 OULU
+358-40-753 3486
oh8ta at oh8ta dot fi

Tulevaa

Ajankohtaista

 • Kerhon hallitus vuodelle 2019

  Kerhon vuosikokouksessa 19.2.2019 valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Heikki Seppänen, OH8HMX ja hallituksen jäseniksi Joni Nieminen, OH8EXP; Janne Mäkelä, OH8EXO; Veikko Hovinen, OH8GUY ja Pasi Malkamäki, OH8HWM.

  Hallitus järjestäytyi 12.3.2019 seuraavasti:

  • Puheenjohtaja: Heikki Seppänen, OH8HMX
  • Varapuheenjohtaja: Pasi Malkamäki, OH8HWM
  • Sihteeri: Janne Mäkelä, OH8EXO
  • Taloudenhoitaja: Joni Nieminen, OH8EXP
  • Hallituksen jäsen: Veikko Hovinen, OH8GUY

 • OH8TA HiWinter 29.-31.3.2019 Hailuodon Pöllässä

  Oulun Teekkarien Radiokerhon perinteinen HiWinter-peditio järjestetään tänä vuonna 29.-31.3. edellisen vuoden tapaan Hailuodon Pöllässä. Majoitteena toimii tälläkin kertaa Hailuodon loma-asuntojen paritalo (Rysä+Nuotta), joka on varattu meille kokonaan. Paritalon puolikkaissa on molemmissa tilaa kuudelle majoittujalle, joten paikkoja on yhteensä 12.

  Peditiomaksu on omilla liinavaatteilla 40 e/yö. Liinavaatteet talon puolesta maksavat 10e/hlö. Majoittaja laskuttaa myös päivävieraista 10e/hlö/päivä, joten jos olet tulossa peditiolle päiväseltään, varaudu 10e tapahtumamaksuun. Molemmissa paritalon puolikkaissa on käytettävissä sähkösauna ja yhteistä evästä askarrellaan.

  Pyydän ilmoittautumiset osoitteeseen oh8ta at oh8ta dot fi 18.3. mennessä.

  Ilmoittautumisesta tulisi käydä ilmi oma nimi, mahd. radioamatöörikutsu, puhelinnumero, liinavaatetarve ja miten aikoo olla paikalla (lähinnä yöpymisten osalta). Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat/rajoitukset. Kerro myös jos tarvitset tai voit tarjota kyytiä paikalle, koitetaan järjestää kaikille kyydit osallistujien autoissa.

  -Heikki Seppänen, OH8HMX, pj

 • R.Net-toistin on ajossa kerholla.

  Toistin löytyy taajuudelta 434,975 MHz, sisäänmenotaajuus on 432,975 MHz (-2 MHz). Toistin aukeaa 114,8 Hz CTCSS aliäänellä. Lisätietoa R.Net-järjestelmästä löytyy osoitteesta rnet.rats.fi.

 • QSL-ohje päivitetty Saapuvien ja lähtevien QSL-korttien ohje on päivitetty.
 • Kerhon kunnostettu masto odottaa kalustamistaan.
[RSS / Atom]

Kerhon yhteydessä tapahtuu jatkuvasti monenmoista toimintaa. Seuraamalla sähköpostilistoja, IRCnet-kanavaa #oh8ta ja kerhon WWW-sivuja saanee tehokkaasti ajankohtaisen kuvan kerhon tapahtumista. Viimeisimmistä ideoista ja suunnitelmista kuulee tietysti kerhoilloissa.

Masto- ja antennitalkoot

Kerhon masto odottaa tällähetkellä rotaattorin ja rotaattoriputken asentamista. Laakerit ovat kiristystä vaille paikoillaan, joten putkien asetteleminen voisi olla seuraava askel. 2 m ja 70 cm yagien huolto on aloitettu. 80 metrin rysädipoli on rikki ja sen korjaamiseksi järjestetään talkoot.

Kerhoillat

Viralliset kerhoillat pidetään tiistaisin klo 18.00 alkaen Yliopistokatu 40:n alakerrassa.